TACX FLUX S SMART T2900

Nieuw

Dit product is niet meer op voorraad

€ 599,00

Meer informatie

De Tacx Flux S Smart T2900S fietstrainer staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
Ideaal voor de renners die op zoek zijn naar een degelijke trainer voor de wintermaanden, maar niet het maximale van een fietstrainer vragen. De Flux S Smart is de opvolger van de populaire Tacx Flux T2900. In tegenstelling tot zijn voorganger, is de Tacx Flux S Smart T2900S wél geschikt voor fietsen met een lange kooi derailleur.

De Flux S Smart behoort tot de stillere fietstrainers in het marktsegment. Ideaal voor fietsers die in een gehorige omgeving willen trainen. De geïntegreerde vermogensmeter van de Flux S Smart heeft een nauwkeurigheidspercentage van maximaal 3 procent. Hiermee beschikt deze fietstrainer over een nauwkeurige powermeter voor renners die graag op wattage-niveau trainen.

De Flux S Smart heeft een maximaal weerstandsvermogen van 1500 Watt. Daarnaast kan de Smart S hellingen tot een stijgingspercentage van 10 procent simuleren. Dit maakt het mogelijk om, "tot op zekere hoogte", een breed scala aan fietstrainingen af te werken. De elektrorem maakt het mogelijk om de trainingsweerstand automatisch aan te passen. Hierdoor kunnen beklimmingen nauwkeurig nagebootst worden voor een zeer realistische klimervaring.

Met de ANT+ en Bluetooth-verbinding maak je snel en eenvoudig verbinding met andere apparaten, applicaties en software. Dankzij het ANT+ FE-C protocol kun je vervolgens de fietstrainer aan laten sturen met zowel Tacx-apps als apps van derden, zoals Zwift. Het is ook mogelijk om stand-alone te trainen. Wanneer je de Tacx Flux fietstrainer niet koppelt zal deze een vlakke weg simuleren.

De Tacx Flux S Smart T2900S is een uitstekende keuze voor renners die in de wintermaanden graag door willen trainen, maar niet het maximale van een fietstrainer vragen. 

Standaard meegeleverd

• Tacx Flux Smart T2900S Fietstrainer
• Tacx Snelspanner
• Handleiding